Bel ons op: 06 30 35 02 36 Mail: info@stibhoogeveen.nl

Facebook Twitter Linkedin

STiB ondersteunt en stimuleert

Onze werkwijze

STiB Hoogeveen ondersteunt ondernemers bij het starten of doorstarten van hun bedrijf. Deze ondersteuners treden op als coaches, sparringpartners en wegwijzers. De STIB-coaches zetten hun eigen kennis en ervaring in om u als ondernemer te begeleiden, maar benutten ook de kennis en ervaring die aanwezig is binnen het bestuur en hun eigen netwerk. Binnen de begeleiding staan de motivatie en daadkracht van de ondernemer centraal, u doet zelf het werk.

Intake

Na aanmelding bij STiB nodigen wij u uit voor een vrijblijvende intake met coördinerend co-manager en coach Peter Düngen. Meestal komt Peter Düngen bij u thuis of op het bedrijf. Dit intakegesprek, dat in totaal maximaal drie uur duurt, is vooral bedoeld als verkenning - kennismaken en samen bekijken of begeleiding door STiB mogelijk en zinvol is.

Begeleiding

De coach brengt samen met u de beginsituatie in kaart en met hem bespreekt u uw wensen en behoeften en stelt u een plan van aanpak op. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met de uitvoering van het plan, waarbij de coach ondersteuning biedt. De voortgang wordt vervolgens regelmatig gezamenlijk besproken.

Kosten

Aan het intakegesprek  zijn geen kosten verbonden, aan de begeleiding uiteraard wel. Doordat STiB wordt gesubsidieerd door de Gemeente Hoogeveen kunnen de begeleidingsuren tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden.

Wij hanteren hiervoor twee verschillende tarieven, namelijk:

De kosten van begeleiding van STiB Hoogeveen zijn aftrekbaar voor de belasting als aanloopkosten (starters) en bedrijfskosten (gevestigde ondernemers).
In sommige gevallen worden de kosten voor begeleiding volledig vergoed door de Gemeente Hoogeveen. De office manager en/of coaches kunnen u hierover verder informeren.

Kennis opdoen en delen in een ontspannen sfeer

Minimaal vier keer per jaar organiseren wij het STiB Ondernemerscafé, een laagdrempelige en gratis gelegenheid om te netwerken.

Elke ondernemer weet dat een goed netwerk goud waard is!

Meer informatie

sitemap | contact | zoekmachine marketing dotsolutions