Bel ons op: 06 30 35 02 36 Mail: info@stibhoogeveen.nl

Facebook Twitter Linkedin

Over STiB

STiB staat voor STarters In Business en is een niet-commerciële stichting die dankzij een bijdrage van de gemeente Hoogeveen ondernemers in het kleinbedrijf in Hoogeveen kan helpen en zo de economische bedrijvigheid in de gemeente stimuleert. STiB Hoogeveen biedt ondersteuning aan ondernemers bij het  starten van hun onderneming door ze te coachen en hen te helpen de juiste wegen te vinden naar het opzetten van een bloeiend bedrijf. Binnen de begeleiding staat de motivatie en daadkracht van de ondernemer centraal. Ondernemers moeten zelf het werk doen. 

Ambassadeurs foto

Ook gevestigde ondernemers kunnen terecht bij STiB

Naast starters ondersteunen wij ook al gevestigde ondernemers. Loopt het zakelijk niet zo soepel of wilt u een omslag maken binnen uw bedrijf? Laat ons u hierbij dan ondersteunen. Samen met onze coaches brengt u uw plannen, wensen en behoeften in kaart en stelt u een plan op om tot het gewenste resultaat te komen. De coach is sparringpartner en wegwijzer, maar u bent zelf degene die de plannen in de praktijk brengt.

Benieuwd of STiB ook iets voor u kan betekenen? Kijkt u dan op de pagina "STiB voor u?"  of neem contact met ons op.

Kennis opdoen en delen in een ontspannen sfeer

Minimaal vier keer per jaar organiseren wij het STiB Ondernemerscafé, een laagdrempelige en gratis gelegenheid om te netwerken.

Elke ondernemer weet dat een goed netwerk goud waard is!

Meer informatie

sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions